FLAMINGO GRAND HOTEL & SPA , ALBENA , BULGARIA

Flamingo Grand Hotel & SPA: Refugiu de Lux pe Malul Mării Negre

Situat în pitoreasca stațiune Albena de pe coasta Mării Negre din Bulgaria, Flamingo Grand Hotel & SPA se distinge ca unul dintre cele mai elegante și rafinate hoteluri de pe litoral. Cu o priveliște spectaculoasă asupra mării, servicii de înaltă calitate și facilități de primă clasă, acest hotel promite o experiență de neuitat pentru cei care caută o vacanță relaxantă și luxoasă.

Cazare : Hotelul oferă o gamă variată de camere și suite spațioase, decorate cu eleganță și echipate cu facilități moderne. Camerele sunt amenajate cu gust și oferă confort și relaxare, iar multe dintre ele au balcoane private cu vedere la mare, oferind un cadru perfect pentru contemplarea răsăriturilor și apusurilor de soare.

Facilități Excepționale:

  • Restaurante Deosebite: Flamingo Grand Hotel & SPA vă invită într-o călătorie culinară cu o varietate de opțiuni gastronomice care includ bucătăria internațională și preparatele tradiționale bulgărești. Bucurați-vă de mâncăruri delicioase într-un cadru elegant și rafinat.
  • Centru Spa & Wellness: Complexul dispune de un centru spa și wellness de primă clasă, unde puteți experimenta masaje relaxante, tratamente de înfrumusețare și aveți acces la piscine interioare și saune, oferind o experiență de revitalizare completă.
  • Piscine și Plajă: Relaxați-vă pe marginea piscinelor în aer liber și răcoriți-vă în apele cristaline. Hotelul oferă, de asemenea, acces la plaja cu nisip fin, unde vă puteți bucura de soare și de activități nautice.
  • Activități și Distracții: Pentru cei dornici de activități, există posibilitatea de a participa la diverse sporturi și jocuri, inclusiv tenis, sporturi nautice și excursii organizate.
  • Evenimente și Conferințe: Flamingo Grand Hotel & SPA oferă facilități pentru organizarea de evenimente speciale, cum ar fi nunți și conferințe, cu servicii profesionale de organizare.

Explorarea Albenei: Stațiunea Albena este un loc cu multe atracții și activități. Puteți explora plajele cu nisip fin, puteți vizita siturile istorice și puteți descoperi frumusețea naturală a regiunii.

Flamingo Grand Hotel & SPA este un loc ideal pentru cei care doresc să se răsfețe într-o atmosferă luxoasă și să experimenteze ospitalitatea bulgară la cel mai înalt nivel. Fie că sunteți în căutarea unei escapade romantice, a unei vacanțe în familie sau a unei locații pentru evenimente speciale, acest hotel vă va oferi o experiență memorabilă pe coasta frumoasă a Mării Negre.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
119 €179 €239 €329 €DEMIPENSIUNE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Flamingo Grand Hotel & SPA

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro