EVERGREEN APARTHOTEL , BANSKO , BULGARIA

Evergreen Aparthotel, Bansko: Cazare Confortabilă în Stațiunea de Schi Bansko

Evergreen Aparthotel este situat în pitoreasca stațiune de schi Bansko din Bulgaria și oferă turiștilor o experiență de cazare confortabilă și relaxantă în mijlocul frumuseții naturale a Munților Pirin.

Cazare Confortabilă: Evergreen Aparthotel dispune de apartamente spațioase și bine amenajate, decorate cu gust și echipate cu facilități moderne pentru a vă asigura o experiență de cazare confortabilă. Apartamentele oferă un mediu relaxant în care vă puteți odihni după o zi plină de activități.

Facilități și Servicii:

  • Restaurante și Baruri: Complexul are propriul restaurant și bar, unde puteți savura preparate culinare locale și internaționale, precum și băuturi revigorante.
  • Piscină și Wellness: Evergreen Aparthotel dispune de facilități de wellness, inclusiv piscină interioară, saună și masaje, pentru a vă relaxa și răsfăța după o zi de schi sau de aventură montană.
  • Acces la Pârtii: Complexul se află în apropierea pârtiilor de schi din Bansko, permițându-vă să vă bucurați de sporturile de iarnă cu ușurință.
  • Școală de Schi: Pentru cei care doresc să învețe să schieze sau să își îmbunătățească abilitățile, complexul poate organiza lecții de schi.

Explorarea Bansko: Pe lângă sporturile de iarnă, Bansko are și alte atracții de oferit, cum ar fi muzee, bisericile vechi și tradițiile locale. Puteți explora orașul și să vă bucurați de atmosfera sa autentică.

Evergreen Aparthotel, Bansko, vă invită să vă bucurați de o ședere confortabilă și activă în mijlocul frumuseții naturale. Cu servicii prietenoase și facilități moderne, acest aparthotel este o alegere potrivită pentru cei care doresc să se bucure de aventura montană și de sporturile de iarnă în timpul vacanței lor.