DIT MAJESTIC BEACH RESORT , SUNNY BEACH , BULGARIA

DIT Majestic Beach Resort din Sunny Beach pune la dispoziţie multe facilităţi şi este la doar câţiva paşi de malul Mării Negre. Toate camerele au TV prin satelit şi balcon cu vedere la parc sau la mare.

În toate zonele proprietăţii este disponibil acces la internet WiFi. Grădina spaţioasă din faţa complexului include 2 piscine mari, bar la piscină şi piscină pentru copii.

Facilităţile sportive includ 2 terenuri de tenis, 2 terenuri de fotbal/baschet şi centru de fitness. Cele 4 restaurante ale complexului servesc mâncăruri din bucătăria bulgară tradiţională, mediteraneană şi europeană.

Mai multe baruri servesc băuturi pe care le puteţi savura în timp ce vă destindeţi pe terasă. Barul pe plajă al hotelului oferă băuturi răcoritoare, revigorându-vă după o baie în piscină sau un joc de volei pe plajă. Personalul calificat oferă programe de divertisment pentru copii şi activităţi la piscină şi la locul de joacă pentru copii. De asemenea, complexul oferă activităţi de grădiniţă şi un medic.

Complexul are un centru spa mare şi facilităţi de wellness, inclusiv masaje asiatice, baie Cleopatra, baie turcească, băi de plante şi alge marine, precum şi măşti de piele.

Facilităţile de divertisment includ mese de snooker şi biliard, fotbal de masă, darts, şah şi table. Parcul acvatic Action este la 1,5 km de hotel, iar oraşul Nessebar se află la 10 minute de mers cu maşina.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
229 €249 €479 €499 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre DIT Majestic Beach Resort

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro