DIT EVRIKA BEACH CLUB , SUNNY BEACH , BULGARIA

DIT Evrika Beach Club Hotel se află lângă mare, în liniștita zonă nordică a stațiunii Sunny Beach.

Hotelul are vedere frumoasă la mare și pune la dispoziție camere cu aer condiţionat, 5 restaurante, dintre care 2 restaurante principale şi 3 restaurante tematice (asiatic, italian şi mexican), 2 piscine în aer liber, acces gratuit la o plajă privată, parc acvatic privat şi mai multe facilități de divertisment, precum şi un club Premium cu servicii exclusiviste. Mini-parcul acvatic are cerințe de siguranță specifice. Acestea sunt diferite pentru diverse atracții – în funcție de înălțime, greutate etc.

Centrul stațiunii Sunny Beach este la 500 de metri de proprietate. Accesul la internet WiFi este gratuit în toate zonele. Toate camerele sunt de nefumători și au zonă de relaxare cu TV prin cablu și balcon cu vedere la împrejurimi, la parcul acvatic sau la mare. Baia privată este dotată cu duș sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Oaspeții beneficiază de cutie de valori gratuit. Amfiteatrul în aer liber oferă program de divertisment în timpul serii. Hotelul are mai multe magazine de suveniruri și un minimarket. Pentru copii există un loc de joacă şi o piscină pentru copii.

Oaspeții au la dispoziție gratuit centru de fitness, teren de tenis și activități sociale, precum darts și karaoke. Masaje și biliard sunt disponibile la cerere și la un cost suplimentar. Oaspeții se pot relaxa pe terasa din grădină sau la unul dintre cele 4 baruri, dintre care unul pe plajă. Restaurantele servesc mese tip bufet sau à la carte și mâncăruri asiatice, italiene, mexicane sau bulgărești.

Proprietatea are snack bar. Stația de autobuz este la doar 20 de metri de proprietate, iar orașul vechi din Nesebăr se află la 4 km. Aeroportul Burgas este la 35 km. La cerere și la un cost suplimentar, proprietatea poate facilita un serviciu de transfer de la Aeroporturile Varna și Burgas.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
169 €169 €229 €339 €ALL INCLUSIVE

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre DIT Evrika Beach Club Hotel

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro