CITY AVENUE HOTEL BY HMG , SOFIA , BULGARIA

Situat în Sofia, City Avenue Hotel by HMG oferă camere mobilate elegant, cu aer condiționat și conexiune WiFi gratuită de mare viteză. Stația de metrou Opalchenska este la doar 3 minute de mers pe jos, de unde este disponibilă o conexiune directă la Aeroportul Internațional Sofia. De asemenea, este disponibilă o parcare gratuită.

Fiecare cameră decorată generos are TV cu ecran plat cu canale prin cablu și zonă de relaxare. Toate băile includ articole de toaletă de lux.

Relaxați-vă după o zi lungă în barul elegant din hol, cu o terasă în aer liber și bucurați-vă de băutura preferată și de o selecție de gustări și deserturi. 

Barul cu pian elegant oferă zone confortabile de relaxare și are un ring de dans. 

Este disponibilă și o sală de conferințe pentru evenimente de afaceri.

Însăși inima orașului este la doar o oprire de acolo, unde oaspeții pot face o plimbare prin ruinele antice unice din Serdika, Catedrala Sf. Nedelya, Teatrul Național Ivan Vazov și strada plină de viață comercială și de divertisment Vitosha Boulevard. Palatul Național al Culturii este la 3,1 km.

Există o conexiune ușoară de metrou către majoritatea instituțiilor guvernamentale, gara principală este la 1 km, Aeroportul Internațional Sofia la 11 km.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
79 €89 €169 €179 €MIC DEJUN

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre City Avenue Hotel by HMG

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro