PerioadaLoc in camera dubla
05.09.2020, 04.09.2021660 euro
09.11.2020, 08.11.2021560 euro
26.05.2021, 11.07.2021600 euro

ITINERARIU

Londra, Paris, Bruxelles, Amsterdam

SERVICII INCLUSE

– Bilet avion Bucuresti – Londra /Bruxelles – Bucuresti
– Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
– Bilet ferry Dover – Calais
– Cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*
– Asistenta turistica in limba romana

SERVICII NEINCLUSE

– Taxe de aeroport : 199 euro/pers
– Asigurare medicală și storno
– Intrările la obiectivele turisitice
– Excursii opționale
– Taxe de oraș
– Pachet 3 excursii optionale: 159 euro/persoana – se rezerva doar la inscriere
– Supliment demipensiune (7 cine): 199 euro/pers – se rezerva doar la inscriere

PROGRAM

Circuit Londra Paris 8 zile Avion

Ziua 1. Bucuresti – Londra
Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Londra. Transfer și cazare la hotel in zona Londra.

Ziua 2. Londra – Oxford*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu, sau, opțional tur de oraș in capitala Angliei pentru a vizita cele mai importante obiective turistice: Palatul Buckingham, Big Ben, Westminster Abbey, City of London și Tower Bridge. Mai departe se continua cu anticul orasul universitar Oxford*. Cazare in zona Londra.

Ziua 3. Londra – Dover – Calais
Mic dejun. Plecare mai departe spre Dover. Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului si a Castelului Dover. Traversare cu ferryboat-ul in Calais si apoi tur panoramic al orașului, unde pot fi admirate: Primaria, Turnul Gouet și Farul. Cazare in zona Calais.

Ziua 4. Calais – Rouen – Paris
Mic dejun. Plecare spre Paris. Pe drum, oprire in Rouen, capitala regiunii Normandia pentru vizitarea principalelor atractii: Catedrala din Rouen, ceasul, Piata Veche, Biserica Saint-Maclou, Abatia Saint-Ouen. Cazare in zona Paris.

Ziua 5. Paris*
Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu, sau, opțional, tur de oraș cu ghidul, pe parcursul caruia o sa descoperiți principalele monumente ale „Orașului Iubirii”: Catedrala Notre-Dame, Turnul Eiffel, Domul Invalizilor și Bulevardul Champs-Elysees. Seara, cazare la hotel in zona Paris.

Ziua 6. Paris – Bruxelles
Mic dejun. Plecare spre Bruxelles. Pe drum oprire in orasul Lille, un fermecator oraș de frontiera din nordul Franței și Bruxelles, capitala Belgiei. Timp liber la dispoziție in Bruxelles. Cazare la hotel in zona Bruxelles.

Ziua 7. Bruxelles – Amsterdam & Haga*
Mic dejun. Timp liber sau, opțional, excursie la Amsterdam și Haga*, orașe bogate in atracții culturale. Cazare la hotel in zona Bruxelles.

Ziua 8. Bruxelles – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport și check-in pentru imbarcare pe cursa cu destinația București-Otopeni.

Final Circuit Londra Paris 8 zile Avion

Servicii opționale neincluse in preț:
• Tur de oraș in Londra și Oxford – 59 Euro/ persoana
• Tur de oraș in Paris – 49 Euro/ persoana
• Excursie in Olanda, la Amsterdam și Haga: 69 Euro/ persoana
• Supliment demipensiune (7 cine): 199 euro/pers – se rezerva doar la inscriere
• Pachet 3 excursii optionale: 159 euro/persoana – se rezerva doar la inscriere

Nota: Plecarile din 12.07 si 05.09 se fac in sens invers (incep cu Bruxelles si se termina cu Londra)

Grup minim pentru organizarea circuitului: 30 de persoane.

Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul, valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

CONDITII OFERTA

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         

SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
– La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
– Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
– 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
– 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

– Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
– Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
– Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
– Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
– Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
– Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
– Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
– Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
– Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
– Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
– Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
– Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
– Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
– Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
– In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.