PerioadaLoc in camera dublaSupliment Single
25.04.2020; 24.11.20202195 euro395 euro

ITINERARIU

Buenos Aires, Iguazu, Rio de Janeiro

SERVICII INCLUSE

– Bilet de avion Bucureşti –Buenos Aires şi Rio de Janeiro – Bucureşti, zboruri cu escala (orarul de zbor se poate modifica);
– 8 nopţi de cazare în hoteluri de 3-4*;
– 8 mic dejunuri + 1 prânz
– Tango show + 1 cină tradiţională argentiană (fără băuturi), în Buenos Aires ;
– Bilet de avion Buneos Aires – Iguazu;
– Bilet de avion Iguazu – Rio de Janeiro;
– Tururi de oras la Buenos Aires
– Excursie la Cascada Iguazu partea argentiniană;
– Excursie la Cascada Iguazu partea braziliană;
– Excursie la Sugarloaf şi Corcovado în Rio de Janeiro
– Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
– Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program ;
– Asigurare medicală de călătorie şi storno;
– Ghizi locali;
– Conducător de grup român.
– Asigurare de insolventa/faliment a agentiei

SERVICII NEINCLUSE

– 395 euro/ Taxe de aeroport,- Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
– Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
– Excursiile opţionale pentru grup minim de 15 persoane;
– Alte servicii decât cele menţionate în program;
– Taxe de ieşire de pe aeroporturi, dacă se aplică;
– Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

PROGRAM

Circuit Brazilia Argentina 11 zile

Ziua 1. Plecare din București

Intalnire in aeroportul Otopeni pentru a incepe calatoria spre Buenos Aires.

Ziua 2. Sosire In Buenos Aires

Dupa ce ne intalnim pe areoportul din Buenos Aires, ne deplasam catre hotel unde seara, in jurul orei 19.30, mergem la Restaurantul La Ventana, unde asistam la un spectacol de tango și luam o cina in stil tradițional argentinian.

Ziua 3. Buenos Aires

In prima jumatate a zilei facem un tur al orașului, pentru a descoperi cele mai importante atracții din Buenos Aires. Vedem Plaza del Mayo, unde se afla celebra Casa Rosada, apoi vizitam Catedrala care adapostește mormantul generalului Jose de San Martin, eroul național al Argentinei. Ne indreptam apoi spre San Telmo – cel mai vechi cartier și nu ratam La Boca – cartierul unde se spune ca s-a dansat prima oara tango. Aici vedem faimoasa strada Caminito și stadionul La Bombonera. Nu in cele din urma, vizitam La Recoleta, cartierul exclusivist cu cafenelele strajuite de gomeros și cu celebrul cimitir ce adapostește mormantul Evitei Peron.

Ziua 4. Buenos Aires

Astazi ne putem petrece timpul dupa bunul plac. Ne putem relaxa sau plimba pe strazile celor mai importante cartiere: La Boca, La Recoleta și San Telmo, Palermo sau Port Madeira. Avem ocazia de a vizita un oraș cu tradiții și o atmosfera de epoca.

Ziua 5. Buenos Aires Iguazu

In urma unui zbor intern Buenos Aires – Puerto de Iguazu, ajungem in partea argentiniana a cascadelor Iguazu, al caror zgomot ca un tunet il putem auzi inainte de a vedea efectiv caderile de apa! Albia fluviului Iguazu traverseaza in majoritate Brazilia, insa cascadele insele se afla in cea mai mare parte pe teritoriul Argentinei. Brazilia deține 20% dintre cascade, in timp ce restul de 80% sunt pe teritoriul Argentinei.

Ziua 6. Iguazu

Astazi vedem partea braziliana a cascadelor Iguazu. Pe teritoriul brazilian sunt amenajate mai multe pasarele care sunt foarte aproape de cascade, oferind astfel o vedere spectaculoasa a intregului complex. Aici este locul ideal pentru fotografii, deoarece suntem martorii unui fenomen spectaculos: formarea curcubeelor deasupra caderilor de apa.

Ziua 7. Iguazu – Rio De Janeiro

Spunem ramas bun fenomenalelor minuni ale naturii de la Iguazu și ne indreptam catre aeroport, de unde luam un zbor intern Iguazu – Rio de Janeiro. La sosire pe aeroportul din Rio de Janeiro ne intalnim cu reprezentantul local, dupa care suntem transferați la hotel.

Ziua 8. Rio De Janeiro

Pregatiți de aventura? Astazi urcam Muntele Corcovado pentru a vizita cea mai important atracție din Rio de Janeiro – Statuia lui Iisus Hristos. Insa, inainte de a ajunge in varful muntelui, ne oprim in Parcul Național Tijuca. Aici ratacim prin cea mai mare padure tropical urbana din lume, care a fost inclusa de UNESCO in Lista Patrimoniului Mondial. Incheiem ziua cu o plimbare cu telecabina pe celebrul munte Sugar Loaf, de unde putem admira Golful Guanabara și panorama orașului.

Ziua 9. Rio De Janeiro

Dispunem de timp liber pentru relaxare și odihna, sau putem vizita orașul pe cont propriu.

Ziua 10. Plecare din Rio De Janeiro

Dimineața dupa micul dejun plecam spre aeroportul din Rio de Janeiro. Ne imbarcam pentru zborul spre Europa.

Ziua 11. Sosire In București

Final Circuit Brazilia Argentina 11 zile

Acte necesare pentru CALATORIE:

 • Pasaportul in original valabil cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, care sa contina cel putin 2 coli albe, nu se accepta pasaport temporar.

Grup minim 20 pers.

Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (intre 15 si 19 persoane) se percepe un supliment de 185 EUR/ pers.

Note:

 • Oferta este calculata pe baza paritatii EUR/USD de 1/1,2; in situatia modificarii cu mai mult de 5% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a ajusta tariful.
 • In cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile aferente serviciilor comandate la momentul aplicarii pentru viza.
 • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, respectiv de Ambasadele tarilor tranzitate;valoarea exacta a taxelor de aeroport va fi comunicata cu doua saptamani inaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion.

Termen de inscriere: Minim 4 saptamani inainte de data plecarii.

Circuit Brazilia Argentina 11 zile

Bine de Stiut

 • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligatsa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
 • Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau alparintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte lafrontiera).
 • Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.
 • Obiectivele menționate in tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
 • Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu anuntarea prealabila a turistilor.
 • Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.
 • Asezarea in autocarele / microbuzele folosite in program se face in ordinea inscrierii, incepand cu bancheta a doua;

Se accepta partaj in camera dubla la inscriere, iar daca nu se inchide, se va plati suplimentul de single.