Persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste partaj, nu achita suplimentul Single!

PerioadaLoc in camera dublaSupliment de singleReducere copil 6-12 ani pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti
14.05; 04.06; 25.06; 29.07; 14.08; 04.09.2020495 euro225 euro25 euro

ITINERARIU

Amsterdam, Haga, Delft, Rotterdam, Kinderdijk, Gouda

SERVICII INCLUSE

– Bilet de avion București -Amsterdam și retur
– 5 cazări la hotel de 2-3*
– 5 mic dejun;
– Însoţitor din partea agenţiei din ziua a 2-a până în ziua a 5-a; în rest asistență turistică.
Programul este de tip City Break (Atentie, locurile sunt limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu programele de autocar al cărui ghid va însoți și turiștii sosiți cu avionul.

SERVICII NEINCLUSE

– 199 euro / taxe de aeroport
– Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale, taxe de oraș* plătibile la hotel
– Transportul local in Amsterdam
– Excursiile opționale pentru grup de minim 25 persoane;
Autocarul deserveste si grupul sosit cu autocarul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri.

PROGRAM

Circuit Amsterdam 6 zile Avion

Ziua 1. București – Amsterdam

Calatoria noastra incepe pe Aeroportul Henri Coanda, unde, dupa formalitațile vamale zburam catre Amsterdam. Dupa aterizare, ne imbarcam in autocarul de transfer si ne indreptam spre hotelul nostru din Amsterdam pentru cazare. Program liber. In cursul serii intalnire cu ghidul si grupul sosit din tara cu autocarul. “Sedinta Tehnica”! … discutam programul pentru urmatoarele zile.

Ziua 2. Volendam – Zaanse Schans – Haarlem

Timp liber in Amsterdam sau excursie optionala la Volendam, batranul sat de pescari, care, cu arhitectura sa tipica și barcile pescarilor din port pare un decor de film. Urmatoarea oprire o facem la Zaanse Schans, un satuc olandez de poveste și un muzeu viu, in care putem vedea cum se face branza tradiționala și unde locuitorii inca se incalța cu saboți de lemn, iar morile de vant funcționeaza nestingherite. Calatoria noastra continua spre Haarlem, un oras istoric unde principalele atracții turistice sunt Muzeul Teylers, cel mai vechi muzeu din Olanda și Casa Corrie ten Boom. Povestea acestei case este fascinanta: Corrie ten Boom a fost o ceasornicareasa creștina care, cu sprijinul familiei sale, a ajutat un numar impresionant de evrei sa scape de Holocaust. Mai tarziu ea a povestit totul intr-o carte, intitulata ”Refugiul”. Seara ne indreptam spre Amsterdam, unde ramanem peste noapte.

Ziua 3. Amsterdam – Haga – Delft – Rotterdam – Kinderdijk

Timp liber in Amsterdam sau excursie optionala la Haga –Delft – Rotterdam. Ne indreptam spre Haga, capitala administrativa a Olandei și sediul Curții Internaționale de JustitieHaga este un oraș viu, cu arhitectura tipic olandeza, cu monumente vechi de sute de ani și din calea afara de șarmant datorita lacului Hofvijver, aflat chiar in centrul orașului. In centrul istoric al orasului se afla Palatul Pacii si Parlamentul. Urmatorul popas il facem in celebrul Delft, unde in Catedrala – Nieuwe Kerk se afla mormintele celor din Casa de Orania, Regi ai Tarilor de Jos. Orasul este recunoscut ca fiind locul de origine al porțelanului alb-albastru pictat de mana, emblematic pentru Olanda.

Mergem mai departe și ne oprim la Rotterdam, cel mai mare și mai important port din Europa. Incepem turul pietonal in centrul vechi admirand Catedrala – Grote Sint Laurenskerk si apoi privirile ne sunt atrase de casele cub , proeicte rezidentiale indraznete. Pentru a avea insa o panorama excelenta asupra orașului și a portului se recomanda o vizita la Turnul Euromast, inalt de 100 de metri. Ne continuam ziua cu o vizita la Kinderdijk, o destinație idilica din apropierea Rotterdamului, unde in 1740 s-au construit 19 mori de vant, pastrate in stare perfecta și constituind in prezent cel mai mare grup de mori vechi olandeze și una dintre cele mai cunoscute atracții turistice din Olanda. Seara ne indreptam spre Amsterdam, unde ramanem peste noapte.

Ziua 4. Amsterdam

Incepem ziua cu un tur al Amsterdamului. Obiectivele turistice sunt numeroase: Piața Dam, din centrul orașului, Rijksmuseum cu celebrul tablou, ”Rondul de noapte” a lui Rembdrandt, Munttoren – Turnul banilorMuzeul Van Gogh,.. Nu este o exagerare sa spui ca la Amsterdam dai peste o capodopera la fiecare pas! Dar dincolo de muzee și obiective turistice, capitala Olandei ascunde magazine originale, unde designerii locali iși vand creațiile – fie ele haine, bijuterii sau obiecte de design interior, restaurante cu mancare de pe toate continentele, parcuri verzi unde localnicii ies la picnic in prima zi fara ploaie.

Timp liber la dispozitie in Amsterdam. Optional va propunem o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul orasului. Bucura-te la maximum de toate acestea, Amsterdamul este unic! Seara cazare la acelasi hotel din Amsterdam.

Ziua 5. Amsteram – Gouda

Ne incepem periplul de astazi cu o vizita (optionala) in Gouda, o localitate medievala celebra datorita sortimentului de branza care ii poarta numele. Interesant este ca branza Gouda nu se numește așa pentru ca ar fi produsa neaparat in aceasta regiune, ci pentru ca, timp de secole, a fost comercializata in piața de branza din centrul orașului Gouda.

Ziua 6. Amsterdam – Bucuresti

Plecam spre aeroportul din Amsterdam și zburam inapoi spre Romania, cu amintiri frumoase din vacanta.

Hotelul utilizat in sezonul 2019:

– Hotel Levell 3*

*Ȋn sezonul actual, se va opta pentru aceleasi hoteluri sau unele similare.

OPȚIONALE – se achita la fata locului

 • Volendam, Zaanse Schans, Haarlem – 45 EUR/pers
 • Haga, Delft, Rotterdam – 45 EUR/pers
 • Fabrica de branza Gouda – 20 EUR/pers.
 • Croaziera Amsterdam – 15 EUR/pers.

Bine de Stiut

 • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligatsa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
 • Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte lafrontiera).
 • Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala din tarile tranzitate.
 • Obiectivele din tururile panoramice din program se viziteaza doar pe exterior.
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
 • Pentru calatorie sunt necesare cartea de identitate sau pasaportul valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Grup minim 25 pers.