PLECARI

20.08.2020, 21.09.2020

PerioadaLoc in camera dublaLoc in camera single
07.06.2020279 euro429 euro
20.08.2020329 euro429 euro
21.09.2020259 euro359 euro

ITINERARIU

Veliko Tarnovo , Arbanasi , Plovdiv (Bulgaria), Delcev , Salonic (Grecia), Thessaloniki , Tirana (Albania), Shkoder* , Kruja* , Ohrid (Macedonia), Mănăstirea Rila , ofia (Bulgaria)

SERVICII INCLUSE

– Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
– Cazare 6 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 3 stele
– Mic Dejun
– Asistență turistică în limba Română

SERVICII NEINCLUSE

– Asigurare storno si medicala
– Intrări la obiectivele turistice si Taxe de stațiune sau oraș
– Pachet PREMIUM (2 excursii opționale și supliment demipensiune): 119 Euro/ persoană 119 EUR – se rezerva doar la inscriere
– Supliment demipensiune (6 cine, din care una festivă): 79 Euro/ persoană 79 EUR – se rezerva doar la inscriere

PROGRAM

Circuit Macedonia Albania Grecia 7 zile Autocar

Ziua 1. București – Veliko Tarnovo – Arbanasi – Plovdiv (Bulgaria)

Mic dejun. Plecare dimineața devreme din București spre Veliko Tarnovo, vechea capitala a Bulgariei. Vizitarea orașului vechi și a cetații. Plecare mai departe catre Plovdiv cu oprire in satul medieval Arbanasi și vizitare a vechii biserici ortodoxe. Seara, cazare la hotel in Plovdiv.

Ziua 2. Plovdiv – Delcev – Salonic (Grecia)

Mic dejun. Plecare catre Delcev un mic oraș cu case viu colorate și plin de gradini luxuriante. Plecare mai departe catre Salonic. Tur de oraș in Salonic cu vizitarea centrului vechi, a catedralei ortodoxe și a turnului alb. Seara, cazare la hotel in Salonic.

Ziua 3. Thessaloniki – Tirana (Albania)

Mic dejun. Plecare spre Tirana, capitala Albaniei. Tur de oraș pe parcursul caruia se viziteaza: Piața Skanderberg, Castelul Petrela, Moscheea Ethem Bey și Turnul cu ceas. Seara, cazare la hotel in Tirana.

Ziua 4. Tirana – Shkoder* – Kruja*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau, opțional, excursie la Shkoder pentru a vizita una dintre cele mai frumoase cetați din Albania, Fortareața Rozafa, și la Kruja, unde se viziteaza centrul vechi al orașului, impresionant prin poziția sa, fiind construit pe un platou foarte inalt și muzeul Skandenberg, dedicat eroului național al Albaniei. Seara, cazare la hotel in Tirana.

Ziua 5. Tirana – Ohrid (Macedonia)

Mic dejun. Plecare spre Ohrid, oraș denumit simbolic și „Ierusalimul Balcanic”, datorita numarului mare de biserici. Tur pietonal in Orașul Vechi. Dupa-amiaza, timp liber la dispoziție sau, opțional, plimbare cu vaporașul pe lacul Ohrid*. Seara, cazare la hotel in Ohrid.

Ziua 6. Ohrid – Manastirea Rila – Sofia (Bulgaria)

Mic dejun. Plecare catre Sofia, Bulgaria. Oprire pe drum pentru vizitarea manastirii Rila, monument protejat UNESCO. Seara, cazare la hotel in Sofia.

Ziua 7. Sofia – Plevna – București

Mic dejun. Tur de oraș in capitala Bulgariei pe parcursul careia se poate admira catedrala Alexander Newski, cea mai mare catedrala din Balcani, cladirea parlamentului, teatrul național, și centrul istoric. Plecare mai departe catre Plevna. Tur de oraș cu vizitarea muzeului de istorie, muzeul vinului și ruinele cetații. Plecare mai departe catre București și sosire in cursul serii.

Final Circuit Macedonia Albania Grecia 7 zile Autocar

*Servicii opționale neincluse in preț:

• Excursie opționala la Shkoder, Castelul Kruja și muzeul Skandenberg: 39 Euro / persoana

•Plimbare cu vaporașul pe lacul Ohrid : 19 Euro/ persoana

• Supliment demipensiune (6 cine, din care una festiva): 79 Euro/ persoana – se rezerva doar la inscriere

• Pachet PREMIUM (2 excursii opționale și supliment demipensiune): 119 Euro/ persoana – se rezerva doar la inscriere

Documente necesare: pașaport sau carte de identitate valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Grup minim pentru organizarea circuitului: 40 de persoane.

CONDITII OFERTA

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         

SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
– La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
– Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
– 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
– 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

– Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
– Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
– Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
– Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
– Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
– Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
– Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
– Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
– Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
– Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
– Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
– Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
– Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
– Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
– In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.