PerioadaLoc in camera dublaSupliment single
03.05.2020349 euro70 euro
26.07.2020,27.09.2020399 euro70 euro

ITINERARIU

Austria, Germania, Ungaria

SERVICII INCLUSE

– Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
– Cazare 6 nopti
– Asistenta turistica in limba romana
– Tururi de oras

SERVICII NEINCLUSE

– Asigurare medicală și storno
– Taxe de oraș/ stațiune
– Intrări la obiectivele turistice

PROGRAM

Circuit Lacurile Alpine 7 zile Autocar

Ziua 1. București – Budapesta

Intalnire cu grupul in București și plecare cu autocarul pe traseul: București – Pitești – Ramnicu Valcea – Sibiu – Deva – Timișoara – Arad – Szeged – Budapesta. Sosire seara in Budapesta. Timp liber sau optional Croaziera cu cina pe Dunare pentru a admira frumusețea orașului noaptea. Seara transfer la cazare la hotel in zona Budapesta – Hotel Training Szazhalombatta sau similar.

Ziua 2. Budapesta – Viena – Salzkammergut

Mic dejun. Plecare spre Viena. Tur panoramic de oraș cu insoțitorul de grup, pe parcursul caruia veți putea admira: Ringstraße, Opera Naționala, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Teatrul Național și Universitatea. Tur pietonal in centrul istoric pentru a admira Catedrala Sf. Ștefan și Curtea Imperiala Hofburg. Plecare mai departe catre zona Lacurilor Alpine. Cazare la hotel in zona Salzkammergut la JUFA Hotel Altaussee 3* sau similar.

Ziua 3. Salzkammergut – Salzburg, Berchtesgaden & Konigssee*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala la Salzburg* și Konigssee*. Tur de oraș cu insoțitorul de grup in Salzburg, pe parcursul caruia veți putea admira: Gradinile și Palatul Mirabell, casa in care s-a nascut Mozart, catedrala Arhiepiscopala, Domul sau Cetatea Salzburg, unde se poate ajunge cu funicularul sau pe jos. Dupa turul de oraș, plecare catre Berchtesgaden, oraș german din Alpii Bavarezi, renumit pentru Kehlsteinhaus. Oprire pe malul lacului glaciar Konigssee, care creeaza un cadru natural uimitor. Seara, cazare la hotel in zona Salzkammergut.

Ziua 4. Bad Ischl & St. Wolfgang

Mic dejun. Se viziteaza impresionanta regiune Salzkammergut, renumita pentru frumusețea lacurilor sale alpine. Oprire pentru a admira panorama de pe malul lacului Attersee, cel mai mare lac din zona. Se continua traseul spre lacul Mondsee și orașelul cu același nume, unde vom face un scurt popas pentru o plimbare in zona de promenada și pentru a admira biserica fostei Abații Benedictine, locul unde a fost filmata scena nunții din filmul Sunetul Muzicii. Se continua circuitul cu popas in St. Wolfgang, situat pe malul lacului cu același nume, și in Bad Ischl, stațiunea preferata a Imparatesei Sissi. Timp liber la dispoziție in Bad Ischl. Plecare spre lacul Traunsee și oprire in Gmunden. Seara, cazare la hotel zona Salzkammergut.

Ziua 5. Hallstatt *

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opționala la Hallstatt*, cel mai vechi sat locuit din Europa, situat pe malul lacului Hallstatter See și considerat unul dintre cele mai frumoase și pitorești locuri din lume. Se viziteaza: cea mai veche mina de sare din lume, piațeta din centrul satului, biserica și muzeul. Timp liber la dispoziție pentru cumparaturi.. Seara, cazare la hotel in zona Salzkammergut.

Ziua 6. Salzkammergut – Linz – Budapesta

Mic dejun. Plecare spre Linz, al treilea oraș ca marime al Austriei. Tur de oraș in care se viziteaza: Piața Mare, vechea primarie, Catedrala și Castelul. Se continua circuitul spre Budapesta unde, opțional, se poate organiza Seara de Folclor* cu cina in vestitul labirint de vinuri Borkatakomba din sectorul XXII din Budapesta Budafok/Promontor. Seara, cazare la hotel in zona Budapesta la Hotel Training Szazhalombatta sau similar.

Ziua 7. Budapesta – București

Mic dejun. Plecare cu autocarul spre București pe traseul: Budapesta – Szeged – Arad – Timișoara – Deva – Sibiu – Ramnicu Valcea – Pitești – București. Sosire seara in București.

Final Circuit Lacurile Alpine 7 zile Autocar

*Servicii opționale neincluse in preț:
• Excursie Salzburg, Berchtesgaden și Konigssee: 45 Euro/ persoana
• Excursie Hallstatt – 8 ore: 39 Euro/ persoana
• Croaziera pe Dunare: 35 Euro/ persoana

• Seara de Folclor cu cina in vestitul labirint de vinuri Borkatakomba aflat in sectorul XXII din Budapesta Budafok/Promontor: 35 Euro/ persoana
• Supliment demipensiune (4 cine): 99 Euro/ persoana – se rezerva doar la inscriere
• Pachet PREMIUM – 2 excursii opționale, croaziera pe Dunare cu cina, Borkatakomba cu cina, și supliment demipensiune (4 cine): 239 Euro/ persoana – se rezerva doar la inscriere

Grup minim pentru organizarea circuitului: 35 persoane.

CONDITII OFERTA

* LOCURI PREFERENTIALE in autocarul cu care se desfasoara programul:         

SE REZERVA DOAR LA INSCRIERE
Locuri preferentiale primele 2 randuri: +20 euro/pers/dus-intors
Locuri preferentiale randurile 3, 4 si 5: +10 euro/pers/dus-intors
Locuri randurile 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12: +5 euro/pers/dus-intors
In cazul in care turistii nu doresc achizitionarea locului la inscriere, ei vor fi repartizati aleatoriu inainte de plecare.

Va oferim doua tipuri de partaj pentru care puteti opta: partaj clasic negarantat, care nu presupune niciun cost suplimentar in momentul rezervarii, dar implica achitarea diferentei de camera single in cazul in care nu poate fi inchis paratjul Dvs pana la plecare, sau partaj garantat, care presupune plata unui mic supliment in momentul rezervarii, dar care va scuteste de grija platii suplimentului de single in cazul in care nu se inchide partajul. Agentia va suporta costul diferentei de camera single in acest caz.

• CONDITII DE PLATA: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
– La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
– Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
– 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
– 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau neprezentare la imbarcare

– Asigurarea storno (optionala) se poate incheia doar in aceeasi zi cu contractul de prestari servicii.
– Compania aeriană îşi rezervă dreptul de a modifica orarul de zbor. (*valabil pentru ofertele cu transport avion)
– Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării.
– Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii, odata achitat avansul turistul accepta conditiile de comercializare si penalizare din oferta.
– Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
– Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
– Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
– Unele obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
– Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
– Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
– Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
– Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
– Unele hoteluri nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
– Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
– In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi Carti de identitate si nici Certificatul de casatorie ca act doveditor al identitatii.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.