PENSIUNEA HANUL TEILOR

PENSIUNEA HANUL TEILOR

Hanul Teilor este un loc emblematic pentru Maramures . Aici se pune in valoare traditia . Veti gasi un decor authentic adus in contemporan cu conditii moderne de cazare.
CAZARE
de la
EUR3554EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Hotel Secret Garden (Danesti)

Hotel Secret Garden (Danesti)

Localizare: Hotelul Secret Garden este un complex hotelier modern de 4 stele din mediul rural romanesc, inaugurat in vara anului 2007.Hotelul este situat in localitatea Danesti, la doar 15 kilometri de Baia Mare. Complexul constituie locul perfect pentru sejururi si vacante, fiind situat departe de aglomeratia orasului, in inima naturii, meritandu-si pe deplin renumele de 'Gradina Secreta'.Camere: Aceasta are o capacitate de 56 de locuri de cazare: 20 camere matrimoniale/paturi twin, Apartamente Junior Suite (dormitor + living, baie cu jacuzzi, terasa cu masa si scaune), VIP Suite (dormitor+living cu fotolii si canapea, baie cu jacuzzi, terasa panoramica) dotate cu TV cablu, internet wireless,baie proprie, balcon.Facilitati:Restaurant cu terasa cu o capacitate de 100 de locuri, piscine interioara/exterioara cu apa incalzita, sauna, sala de fitness, teren de sport multifunctional (fotbal, tenis, baschet) cu instalatie de nocturna, parcare, crama.
CAZARE
de la
EUR6050EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Secret Garden

Secret Garden

Complexul hotelier Secret Garden a fost inaugurat in vara anului 2007.Hotelul este situat la numai 7 km de partiile ski de la Cavnic
CAZARE
de la
EUR6099EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii