BEST WESTERN PREMIER SOFIA AIRPORT , SOFIA , BULGARIA

Acest modern hotel de 4 stele Best Western Premier Sofia Airport este situat într-un nou cartier de afaceri, la doar 750 de metri de Aeroportul Internațional Sofia – Terminalul 1 și la 1 km de Aeroportul Internațional Sofia – Terminalul 2. Acest hotel este la 900 de metri de Sofia Airport Centre și la 2,3 km de Trade Center Europe.

Hotelul oferă room-service cu ajutorul unui robot. Acest majordom robot livrează mâncăruri, băuturi și facilități în cameră. Oaspeții au la dispoziție un mic dejun devreme Grab&Go între orele 03:00 – 07:00, iar micul dejun tip bufet este disponibil la restaurantul Barillon 1909 între orele 07:00 – 10:00.

Best Western Premier Sofia Airport este un hotel elegant, care oferă camere cu vedere splendidă la Muntele Vitoșa sau la aeroportul din Sofia. Toate camerele au aer condiționat, paturi Suite Dreams® by Serta, ferestre izolate fonic care se pot deschide, seif pentru laptop, TV LCD cu ecran de 32 inchi și canale HD, minibar, birou ergonomic și WiFi gratuit.

Hotelul are un centru de fitness Technogym, deschis non-stop. În plus, există un etaj separat pentru conferințe, dotat cu tehnologie avansată și iluminat natural, având o capacitate de până la 400 de persoane. Barul-restaurant Barillon 1909 are bucătărie deschisă și oferă mâncăruri internaționale într-o atmosferă inovatoare.

Hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer de la/la aeroport, care poate fi rezervat la cerere.

Parcarea este disponibilă gratuit pe durata sejurului.

TARIFE CAZARE
1 PERSOANA
TARIFE CAZARE
2 PERSOANE
TARIFE CAZARE
3 PERSOANE
TARIFE CAZARE
4 PERSOANE
MASA
109 €129 €179 €259 €MIC DEJUN

Tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile si sunt confirmate de catre Best Western Premier Sofia Airport.

Pentru rezervari va stam la dispozitie la telefon 0261717030 sau prin email ofice@dantravel.ro